Selçuk İnan: "Galatasaray'a gönül vermişiz."

9 sezondur Galatasaray forması giyen kaptan Selçuk İnan'la 1 senelik yeni sözleşme imzalandı. Kaptan yeni sözleşmeyle birlikte Galatasaray'dan 4 milyon TL kazanacak.

Selçuk İnan, Galatasaray'la yeni sözleşmeye imza attıktan sonra GS TV'nin sorularını yanıtladı. Galatasaray'a gönül verdiğini vurgulayan Kaptan Selçuk İnan, imzalanan bu sözleşmeyle Galatasaray'ın bir değere sahip çıktığını söyledi.

"GALATASARAY BUGÜN BİR DEĞERE SAHİP ÇIKTI"
“Hayırlı olsun, bu aslında bir transfer görüşmesi değildi daha önce de konuştuk. Hocama, Yöneticilerimize, Abdurrahim ağabeyime, herkese çok teşekkür ederim. Her zaman asıl olan Galatasaray’dır. Ben Galatasaray’ın kaptanıyım, bunun da bilincindeyim. Tabii ki değerler önemli, bugün bir değere sahip çıktılar. Bence en önemlisi buydu."

"GALATASARAY'A GÖNÜL VERMİŞİZ"
"Birçok başarı yakaladık, 13 tane kupa kazandım burada. Bundan sonraki yıllarda gerek futbolcu olarak gerekirse herhangi bir departmanda görev de alabiliriz. Galatasaraylıyız, Galatasaray’a gönül vermişiz. Dediğim gibi bu bir transfer değildi ama tüm camiamıza hayırlı olsun."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0