Seri'nin Galatasaray'a maliyeti belli oldu!

Galatasaray'ın transferinde sona yaklaştığı ve yarın İstanbul'a getireceği konuşulan Jean Michael Seri'nin maliyeti belli oldu. Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Fransız yıldız Galatasaray'dan bir yıl için 2.5 milyon euro kazanacak. 

Fernando'nun satışı için orta sahaya takviye yapmak için girişimlerini hızlandıran ve Fulham'ın yıldız ismi Jean Michael Seri ile anlaşan Galatasaray'da bu transferin maliyeti ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar Fransız yıldız için Fulham'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon euro ödeyecekken 18 milyon euro karşılığında da satın alma opsiyonuna sahip olacak. Galatasaray, Seri'ye de yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret ödeyecek.

YARIN İSTANBUL'DA
Jean Michael Seri'nin yarın sabah saat 09.30'da İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra Ali Sami Yen'de imza atacağı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0