Taffarel iznini istedi!

Galatasaray'da kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in görevinden ayrılmak istediği ortaya çıktı. Gerek futbolculuk döneminde gerekse antrenörlük döneminde takımın sembol isimlerinden olan Claudio Taffarel, ailesine yakın olma isteğiyle Fatih Terim'den iznini istediği öğrenildi. Fatih Terim son sözü söyleyecek.

Claudio Taffarel'in Galatasaray'dan ayrılmayı planladığı ve bu konudaki kararını Fatih Terim'e ilettiği öğrenildi. Taffarel'in sezon bitimi Brezilya Milli Takımı'na giderken müsaade istediği ortaya çıktı. Taffarel yapıtğı konuşmada "Ben çok yoruldum. Bana müsaaade edin ve izin verin. Hem milli takım hem de Galatasaray beni çok yıpratıyor." diyerek ayrılmak istediğini Fatih Terim'e iletti. Eğer Terim kalması konusunda ısrarcı olmaz ve ikna edemezse Taffarel dönmeyecek.
(Goal)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0