Dursun Özbek bir kez daha haciz gönderdi!

Galatasaray eski başkanlarından Dursun Özbek kulübe bir kez daha haciz gönderdi. 8 milyon TL'lik alacağını isteyen Özbek'in bu kez de Galatasaray Adası için haciz işlemi başlattığı iddai ediliyor. Özbek'in camianın ileri gelenlerine mecbur kaldığı için bu işlemi yaptığını aktardığı öğrenildi.

TV100'ün haberine göre; Galatasaray'da 2.5 yıl başkanlık yapan Dursun Özbek bu süre zarfında 8 milyon TL kulübe borç vermişti. Başkanlığı kaybettikten sonra bu parayı geri isteyen Özbek, kulübe sık sık haciz gönderdiği haberleriyle gündeme gelmişti. Dursun Özbek'in  avukatı Salih Çelen 8 milyon liralık alacağı hacze çevirmiş, Galatasaray'ın bazı tapulu gayrimenkullerine, ortağı olduğu şirketlerdeki hisselerine, basketbol ve voleybol federasyonlarından alacağı paralara ve emlak konut gelirlerine haciz konulmuştu. Haciz konulan yerlerden biri de yaklaşık 2 yıl önce imara aykırı yapılaşma nedeniyle kaçak yapıların yıkıldığı Galatasaray Adası olduğu ortaya çıkmıştı.

Haciz olayının ortaya çıkmasının ardından çok sayıda tepki alan Dursun Özbek’in aynı hafta camianın ileri gelenlerini arayarak, “Mecbur kaldığım için bu girişimde bulundum. Haciz işlemlerini durdurmaya hazırım. Ben bu kulübün başkanlığını yaptım ve asla Galatasaray’a zarar vermek istemem. Ancak kulüpten verilen sözlerin tutulmadığı da bir gerçek” ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0