Falcao, Fatih Terim ile görüştü!

Galatasaray, Radamel Falcao transferinde sona gelirken Kolombiyalı yıldızın teknik direktör Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun bu görüşmede çok heyecanlı ve sabırsız olduğunu Terim'e ilettiği belirtiliyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Radamel Falcao için geri sayım sürüyor. Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Kolombiyalı yıldızın teknik direktör Fatih Terim'le Whatsapp üzerinden görüntülü görüşme yaptığı ortaya çıktı. Falcao'nun Galatasaray forması giymek için sabırsızlandığı öğrenildi.

ÇOK HEYECANLI VE SABIRSIZ
Yıldız futbolcunun Fatih Terim'le yaptığı bu özel görüşmede, "Bir an önce İstanbul'a gelmek ve takıma katılmak istiyorum. Çok heyecanlıyım" ifadesini kullandığı belirlendi. Yarın ya da en geç perşembe günü İstanbul'a beklenen Falcao için taraftara açık bir tören yapılacak. Yönetim transferin meyvelerini sosyal medya üzerinden toplamak için özel hazırlık yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0