Falcao'da KAP bekleniyor!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu ve özellikle Monaco'nun inadını kırmakta zorlandığı Radamel Falcao'da mutlu son çok yakın... Transferde işlerin sadece imzaya kaldığı ve kısa sürede resmi açıklama geleceği iddia edildi...

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın Radamel Falcao’nun transferini bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklaması bekleniyor. Oyuncu ise yarın veya en geç perşembe gelecek.

Galatasaray'ın yaklaşık 2 aydır süren Radamel Falcao bekleyişi son buluyor. Sarı kırmızılı kulübün Kolombiyalı yıldız için bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) transfer açıklamasını yapması bekleniyor. Falcano’nun da yarın veya en geç perşembe günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Böylece, yıldız futbolcu Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Konyaspor ile oynayacağı maçta sahaya çıkabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0