Falcao'nun elinde belge var!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Radamel Falcao'da hareketli saatler yaşanıyor. Kolombiya basınında çıkan haberlerde Monaco'dan yapılan son açıklamaların ardından yıldız futbolcu çileden çıktı. Galatasaray'a gelmek isteyen Falcao'nun kulübüyle görüşeceği ifade edildi. 

Geçtiğimiz gün Monacao ikinci başkanı Oleg Petrov, "Falcao'yu takımda tutmak istiyoruz. Falcao kontratına saygı duymalı." açıklamasını yaparken bu sözler Kolombiyalı yıldızı çileden çıkardı. Bu gelişme üzerine Falcao, Monaco yönetimi ve teknik direktör Leonardo Jardim ile bir kez daha görüşerek takımdan ayrılmak istediğini ifade edeceği öğrenildi.

FALCAO'NUN ELİNDE BÜYÜK BİR KOZ VAR
Kolombiya basınında çıkan haberlerde de Monaco, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gidişine son anda izin vermedi fakat Falcao'da Monaco'nun bu transferi onayladığına dair belgeler var. Ancak Radamel Falcao, son ana kadar bu belgeleri kullanmak istemiyor iddiasına yer verildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0