Fatih Terim: Biz buna hazırlıklıyız.

Şampiyonlar Ligi'nde yapılan kura çekiminin ardından A grubunda, Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kurayı GS TV'ye değerlendirdi. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde...

Çekebileceğimiz en önemli gruplardan birini çektik. Herkes bazı gruplara yön gösteriyor ama onların da kolay olmadığı bir gerçek. Bu ligin içinde olmak, bu müziği duymak, heyecanını yaşamak güzel bir şey. PSG bu turnuvanın favorilerinden biri. Real Madrid'i zaten söylemiyorum. Brugge ile daha önce de eşleştik. Son yıllarda Belçika'nın yükselen takımlarından biri. Galatasaray olarak kendimizi hazırlayıp, son noktaya kadar mücadele edeceğiz. En iyisini yapmaya ve kendimizi göstermeye çalışacağız. Biz buna hazırlıklıyız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0