Fernando Muslera: Takım olarak kötü bir maç çıkardık.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında son şampiyon Galatasaray deplasmanda Denizlispor'a 2-0 mağlup olurken karşılaşmanın ardından Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İlk haftalarda böyle kazaların olabildiğini ifade eden Uruguaylı file bekçisi, takım olarak kötü oynadıklarını da belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde...

İlk haftalarda bu tip kazalar olabiliyor. Yukatel Denizlispor’un gösterdiği performansı ve aldığı sonucu küçümsememek lazım. İkinci ligden geldiler, kaybedecekleri bir şey yoktu. Bugün de çıkıp sonuna kadar mücadele ettiler. Takım olarak kötü bir maç çıkardığımızı kabul etmek gerekiyor. Seyredenler de bunu görmüştür, bunu inkar etmeye gerek yok. Çok fazla sebepleri irdelemekten ziyade bu maçı kenara bakıp yolumuza bakmamız gerekiyor. Önümüzde uzun bir yol var, haftaya kendi evimizde oynayacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız var, onların adaptasyon süreci devam edecek. Onların da takıma katılmasıyla birlikte kendi taraftarımızın önünde daha iyi bir oyunla galip gelmek istiyoruz. Dediğim gibi bugün iyi mücadele eden bir Yukatel Denizlispor vardı. Evet kaçırdığımız bir penaltı, gördüğümüz bir kırmızı kart var ama bunları bir kenara bakıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0