Galatasaray, Ahmet Gürleyen ile ilgileniyor..

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bir yandan Radamel Falcao transferini bitirmek için mücadele eden sarı-kırmızılılar diğer yandan da yedek stoper için arayışlarını sürdürüyor. Cimbom, Mainz'ın kadrosunda yer alan Ahmet Gürleyen'i istiyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Luyindama-Marcao ikilisinin alternatifi Ahmet Çalık'ı yetersiz gören ve uzun süredir yerli stoper arayan Galatasaray'ın Alman ekibi Mainz'ın kadrosunda yer alan Ahmet Gürleyen'le ilgilendiği öğrenildi. 20 yaşındaki gurbetçi stoper için temasa geçildiği gelen haberler arasında.

AHMET GÜRLEYEN KİMDİR?
26 Nisan 1999 doğumlu olan Ahmet Gürleyen, 2016'dan bu yana Mainz'da forma giyiyor. Şu ana kadar A takımda sadece 1 maça çıkan 20 yaşındaki stoper, Mainz'in alt yaş takımlarında ise 60 müsabakada görev aldı ve 5 gol, 1 asist ile oynadı. Almanya U20 takımında da forma giyen Ahmet, 2 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0