Galatasaray, Ben Moore'u kadrosuna katıyor..

Galatasaray Doğa Sigorta yeni sezon öncesinde bir transfer daha yapıyor. Geçtiğimiz sezon ligde yarı final oynayan ve taraftarın alkışını toplayan Yenilmez Armada'nın Amerikalı dört numara Ben Moore ile sözleşme imzaladığı iddia edildi. 

Yeni sezon öncesi kadrosunu Yiğit Arslan ve Greg Whittington transferleriyle güçlendiren Galatasaray, Marko Arapovic'in sakatlığıyla doğan uzun forvet ihtiyacını Ben Moore ile çözecek. Sportando'nun haberine göre; Galatasaray Doğa Sigora, önceden NBA takımlarından Pacers ve Spurs formalarını giymiş Ben Moore ile resmi sözleşme imzaladı.

Geçen sezon G-League’de Austin Spurs forması giyen 24 yaşındaki  Ben Moore, ortalama 29.1 süre şansı bulurken 12.9 sayı, 7.7 ribaund, 2.1 asist ve 1.1 top çalma ortalamaları tutturdu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0