Galatasaray, Falcao'yu Çarşamba günü açıklayacak!

radamel falcao
Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Kolombiyalı yıldızın Salı veya Çarşamba günü açıklanacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Radamel Falcao transferi için yoğun mesai harcanırken TRT Spor'da Veli Yiğit'in iddiasına göre; transferi için gün sayılan Falcao'nun açıklanacağı tarih belli oldu. Galatasaray, Kolombiyalı yıldızın transferini bu hafta noktalayacak ve Falcao'yu Salı veya Çarşamba günü resmen açıklayacak. 

AHMET BULUT'TAN FALCAO SÖZLERİ
Monaco'da Falcao transferi için görüşmeleri sürdüren ünlü menajer Ahmet Bulut, İstanbul'a dönüşünün ardından TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Falcao, sözleşmesi olan bir futbolcu, hakkında konuşmam doğru olmaz. Zamana ihtiyacımız var. 3-5 gün inşallah." ifadelerini kullanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0