Galatasaray, Johan Mojica'yı gündemine aldı..

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Radamel Falcao'nun ardından bir başka Kolombiyalı isim Johan Mojica ile ilgilendiği iddia edildi. Cimbom'un tecrübeli sol beki kadrosuna katabileceği belirtildi. 

Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Sarı-kırmızılıların Kolombiyalı sol bek Johan Mojica ile ilgilendiği iddia ediliyor. Kolombiyalı gazeteci Pipe Sierra'nın haberine göre Mojica, transferin bitimine kısa süre kala Galatasaray ve Fransız ekibi Marsilya arasında tercih yapacak.

JOHAN MOJICA KİMDİR?
1992 doğumlu olan Johan Mojica, La Liga'da Rayo Vallecano, Real Valladolid ve Girona takımlarının formasını giydi. 2017-18 sezonunda Girona'da 32 maça çıkan 27 yaşındaki sol bek, 1 gol - 4 asist yaparken geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sadece 1 maçta oynayabildi. Kolombiya mili takımının formasını 8 kez giyen Mojica, 1 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0