Galatasaray, Mehmet Topal'la ilgileniyor!

Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray, Radamel Falcao'yu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcarken takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak için de çalışmalarına devam ediyor. Okan Kocuk, Jimmy Durmaz, Emre Mor gibi isimleri transfer eden Cimbom, Mehmet Topal'la da ilgileniyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Yerli oyuncu kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Fatih Terim'in Mehmet Topal'ı istediği iddia ediliyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan tecrübeli futbolcunun adı İspanyol ekipleri ve Başakşehir ile de anılıyor. Fatih Terim'in Mehmet Topal'ı stoper rotasyonu için istediği belirtiliyor. 2006-2010 yılları arasında Galatasaray formasını da giyen Mehmet Topal'ın yeniden parçalı formayı giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0