Galatasaray, Vincent Koziello ile ilgileniyor!

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Radamel Falcao için yoğun mesai harcayan Cimbom'un Köln forması giyen Vincent Koziello'nunla da ilgilendiği iddia edildi.

Franca Football'da çıkan habere göre; Galatasaray, Köln forması giyen Fransız oyuncu Vincent Koziello ile ilgileniyor. 23 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Ligue 1'den de birkaç takımın ilgilendiği iddia edilirken oyuncu için henüz resmi bir teklifin yapılmadığı da belirtildi. 

VINCENT KOZIELLO KİMDİR?
Cannes altyapısında yetişen Koziello, Nice'de gösterdiği performansla yıldızını parlattı. Nice'de 102 karşılaşmaya çıkan Polonya asıllı Fransız oyuncu 4 gol atarken 8 de asist üretti. Geçtiğimiz devre arasında 3 milyon euro karşılığı Köln'ün yolunu tutan 23 yaşındaki oyuncu, Alman ekibinde 27 maçta forma giydi ve 2 gol - 1 asistlik performansa imza attı. Koziello, Fransa U21 takımı formasını da 4 kez giyerken 2 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0