Galatasaray'a Jerian Grant iddiası!

Geçtiğimiz sezonu lig yarı finalisti olarak bitiren Galatasaray Doğa Sigorta, dış transferde sadece Yiğit Arslan'ı açıklamıştı. Sarı Kırmızılılar, Aaron Harrison, Tai Webster ve Zach Auguste ile de büyük oranda anlaşma sağladı. Guard arayışlarını da süren Galatasaray Doğa Sigorta için Jerian Grant iddiası geldi.

Eurohoops'un haberine göre; NBA patentli oyun kurucu Jerian Grant, Galatasaray Doğa Sigorta’ya önerildi. Ayrıca Sarı Kırmızılıların Jerian Grant veya başka bir NBA patentli guard arasında seçim yapacağı da belirtildi.

Geçtiğimiz sezonu Orlando Magic takımında geçiren 26 yaşındaki oyun kurucu ortalama 14 dakika süre aldı ve 4 sayı, 1.6 ribaund, 2.5 asist ortalamaları yakaladı. Grant daha önce Chicago Bulls ve New York Knicks formaları da giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0