Galatasaray'a Mitroglou müjdesi!

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Marsilya'dan 1,5 sezonluğuna kiraladığı ancak bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Kostas Mitroglou'dan iyi haber geldi. Fransız ekibi Nantes, Yunan golcünün yıllık maaşını ödemeyi kabul etti.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da takımdan gönderilmek isteyen Kostas Mitroglou konusunda sevindirici bir gelişme yaşandı. İtalya'dan Lecce ve İspaya'dan da Leganes'in talip olduğu Yunan golcünün transferi için Fransız ekibi Nantes bir adım öne geçti. Fransızların Mitroglou'nun maaşının tamamını, yani 2,7 milyon euroyu ödemeyi kabul ettiği öğrenildi. 

Böylece Galatasaray'ın maaş yükünde nefes alacağı bir boşluk oluşacak. Bilindiği üzere Mitroglu Marsilya'nın sözleşmeli oyuncusu ancak Galatasaray'la olan kiralık sözleşmesi de 2020 yılı haziran ayına kadar. Dolayısıyla Nantes'ın sarı-kırmızılıları ikna etmesi gerekiyor. Mitroglou'nun Marsilya'yla olan sözleşmesi ise 2021 yılı haziran ayında bitiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0