Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nden para yağdı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçları dün akşam oynanırken alınan sonuçların ardından Galatasaray'a adeta para yağdı. Başakşehir'in elenmesiyle yayın haklarındaki paranın tamamının sahibi olan Cimbom, Dinamo Kiev, Basel ve Porto'nun elenmesiyle de ekstra gelire sahip oldu.

Galatasaray daha şimdiden Şampiyonlar Ligi'nden büyük bir geliri kasasına koymayı garantiledi. Medipol Başakşehir'in Olympiakos'a elenmesiyle birlikte Cimbom, Devler Ligi'nin Türkiye payının yüzde 90'ının sahibi oldu. Böylece Galatasaray daha şimdiden 32 milyon euro gibi yüksek bir gelirin sahibi oldu.

EKSTRADAN 3 MİLYON EURO DAHA
Öte yandan, Galatasaray'ın kaysayı sıralamasında üzerinde bulunan Dinamo Kiev, Basel ve Porto'nun da Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesiyle Galatasaray, 3.3 milyon euro daha elde etmeye hak kazandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0