Galatasaray'da Alberto Bartali rüzgarı...

Galatasaray'da İtalyan kondisyoner Alberto Bartali sezon öncesi kamplara damgasını vururken Avusturya'da yapılan çalışmaları kaçıran oyuncular için özel bir program hazırladı. İtalyan kondisyoner fizik olarak hazır olmayan isimleri bu program ile hazır hale getirecek.

Galatasaray'da Ocak ayında göreve başlayan Alberto Bartali, sarı-kırmızılıların kazandığı şampiyonluğun gizli kahramanlarından biri olmuştu. Yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen kamp çalışmalarına da damga vuran Bartali, ipleri sıkı tutuyor. İtalyan kondisyoner Avusturya’daki çalışmaları kaçıran ve lige tam olarak hazır olmayan isimler için özel program hazırladı. Bu doğrultuda Bartali, eksikleri olan Galatasaraylı oyuncuların bir an önce formlarının zirvelerine ulaşması için yoğun çaba sarf ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0