Galatasaray'dan Mehmet Özcan hamlesi...

Forvet ve ön libero takviyesi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, diğer taraftan yerli rotasyonunu güçlendirmek için de girişimlerde bulunuyor. Bu doğrultuda gündeme gelen son isimse Eskişehirspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Özcan oldu  

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in çok beğendiği bir isim olan Mehmet Özcan'ı gündemine aldı. Geçen sezon Eskişehirspor'un ligdeki 34 maçında da forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, defansif olarak görev yapıyor. Terim'in Mehmet Özcan'ı, Donk'la beraber yedek ön libero olarak düşündüğü, bir iki sezon içerisinde 11'i zorlayacak adaylar arasında gördüğü öğrenildi.

Her ne kadar genç futbolcunun kulübüyle 2 yıllık sözleşmesi bulunsa da, Eskişehirspor Yönetiminin, Galatasaray'a bonservis konusunda zorluk çıkarmayacağı bildirildi. Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0