Galatasaray'dan üçleme!

İmparator Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, 2019 yılını 3 kupayla kapattı. Süper Lig'de 22. kez mutlu sona ulaşan Cimbom, Türkiye Kupası'nın ardından TFF Süper Kupa'yı de müzesine götürdü ve Türkiye'de kupalara ambargo koydu.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde 2019 yılında kupalara ambargo koydu. Süper Lig'de 8 puan geriden gelerek şampiyonluğa ulaşan Cimbom, Türkiye Kupası finalinde de Akhisarspor'u mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü. Ankara Eryaman Stadyumu'nda Süper Kupa finalinde Akhisarspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, Younes Belhanda'nın golüyle maçı 1-0 kazandı ve 2019'da Türkiye'deki tüm kupaları müzesine götürmeyi başardı.

6. KEZ KAZANDI
Galatasaray, Akhisarspor'u 1-0 mağlup ederek TFF Süper Kupa'yı müzesine götürürken bu kupada 6. kez mutlu sona ulaşmayı başardı. Sarı-kırmızılılar Süper Kupa'yı en çok müzesine götüren takım konumunda bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0