Gençlerbirliği'nin hedefinde Ahmet Çalık var..

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği yada rotasyonda arka planda kalan oyuncularla ilgili olarak da gelişmeler sürüyor. Son olarak İsmail Çipe'yi iki yıllığına Kayserispor'a kiralayan takımımızda ayrılığa yakın isimlerden birisi de Ahmet Çalık.. 25 yaşındaki savunma oyuncusu için Gençlerbirliği'nin ilgisi devam ediyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mustafa Kaplan’ın raporu doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Savunma hattını güçlendirmeyi planlayan Kırmızı-Siyahlılar’ın gündeminde altyapısından yetişip Galatasaray’a satılan Ahmet Çalık’ın adı var.

Mustafa Kaplan’ın eski öğrencisi ile görüşerek çağrıda bulunduğu öğrenildi. Galatasaray’da sözleşmesi devam eden futbolcunun kiralık olarak takıma kazandırılması gündemde. Galatasaray’la kampta olan Ahmet’in de yeniden eski takımının formasını giymeye sıcak baktığı bildirildi. Transferle ilgili son kararı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in vermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0