Hazırlık Maçı | İstanbul'da Panathinaikos'u mağlup ettik.

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Panathinakos ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı Kırmızılıların golleri Adem Büyük ve Donk'un ayağından gelirken; Yunan ekibinin tek golünü 90. dakikada Konan attı.

Takımımız karşılaşmaya Okan, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Seri, Donk, Adem, Jimmy, Belhanda, Babel ilk on biriyle başladı. Galatasaray'da Jimmy mücadeleye etkili başladı ve dakikalar 10'u gösterdiğinde kullandığı kornerde top kale önüne sekti; Adem topa çok sert vurarak topu ağlara gönderdi. 1-0 14. dakikada ise Jimmy'nin köşeden kullandığı frikikten top direkten auta çıktı. İlk yarı bu skorla bitti.

Galatasaray İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Belhanda ve Adem kenara geldi; Selçuk İnan ve Erencan Yardımcı oyuna dahil oldu. 46. dakikada Panathinaikos, Macheda ile tehlikeli geldi. Karşı karşıya pozisyonda Okan topu kornere çeldi. Maçın en etkili ismi Jimmy Durmaz'a adeta nazar değdi. Sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi ve 51. dakikada yerini Yunus Akgün'e bıraktı. 62. dakikada ikinci golü bulduk. Sağdan Mariano tek pasla Donk’a oynadı, Donk resmen duvar oldu ve sağ tarafa açtı. Mariano’nun arka direğe nefis ortasında Donk kale önünde kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu. Golün ardından Mariano ve Seri kenara gelirken; Linnes ve Emre Mor oyuna dahil oldu.  Panathinaikos 66. dakikada yine Macheda ile tehlikeli geldi; Macheda çok güzel bir vücut çalımıyla savunmadan kurtuldu, yakın mesafeden vuruşunda Okan topu kornere çeldi. 69. dakikada Nagatomo'nun yerine Ömer, 75. dakikada Babel'in yerine Mitroglou, 81. dakikada ise Donk'un yerine Atalay Babacan oyuna dahil oldu. Yunan ekibi 90+1'de Konan'la farkı bire indirse de bu gol sadece maçın skorunu belirledi. 

Galatasaray, 7 Ağustos Çarşamba günü TFF Süper Kupa'da Akhisarspor'la karşı karşıya gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0