Jean Michael Seri'den bir ilk..

Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri sarı kırmızılı takımla birlikte 1 haftada kupa kaldırma başarısını gösterdi. Bu kupanın oyuncuda yerinin ayrı olduğu belirtildi. Akhisarspor'a karşı alınan galibiyette kazanılan kupa Seri'nin kariyerindeki ilk kupası oldu.

Webaslan'ın haberine göre; Galatasaray'la ilk idmanına 31 Temmuz'da çıkan Jean Michael Seri, daha 1 haftası dolmadan Sarı-Kırmızılı formayla ilk kupasını kaldırmanın sevincini yaşadı. Bu kupa Seri'nin profesyonel kariyerindeki ilk kupası oldu.

Karşılaşmaya tutuk başlayan 28 yaşındaki futbolcu, dakikalar ilerledikçe performansını yükseltirken kalitesini de ortaya koydu. Fatih hocanın ön liberoda görev vermesine rağmen, oyun kurucu pozisyonuna geçtiğinde çok daha etkili olacağını gösteren Seri de, artık defansif orta saha transferinin gerçekleşmesini bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0