Leonardo Jardim'den Falcao açıklaması!

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao için kulübü Monaco'dan açıklama geldi. Fransız ekibinin teknik direktörü Leonardo Jardim, basın mensuplarına verdiği demeçte Falcao'nun takımda kalmasını istediğini açıkladı. 

Galatasaray'da transferin gözde ismi konumunda bulunan Radamel Falcao için Monaco cephesinden yeni bir açıklama geldi. Teknik direktör Leonardo Jardim, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Falcao, son demecinde şu anki durumuna ilişkin fikirlerini paylaştı. Herkes onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Kendisi %200 profesyonel ve bizim son yıllardaki golcümüz. O, her an göreve hazır bir futbolcu. Şahsen kendisinin takımda kalmasını istiyorum ama bu, kulüp ile onun arasındaki bir mesele. Ben de bu konuyu yönetime bıraktım." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0