Levent Şahin: Bu kupayı Fatih hocamıza armağan ediyoruz.

Fatih Terim'in cezası nedeniyle bugün kulübedeki baş sorumlu olan Levent Şahin, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kupayı Fatih Terim'e armağan ettiklerini söyleyen Şahin, bu kupanın sezon içerisinde gelecek kupaların başlangıcı olduğunu vurguladı.

"BU KUPAYI FATİH HOCAMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ"
"Mutlu olarak ve gurur duyarak söylüyorum, bizle beraber olmasa bile desteğini hissettiğimiz oyuncu grubu, çalışanlar olarak Fatih Hocamıza bu kupayı armağan etmek istedik ve bunun mutluluğunu yaşadık. Verdiği desteklerden, güvenden ve yanımızda hissetmekten dolayı teşekkür ediyoruz hocamıza. Ufak bir şey ama kabul edersiniz diye düşündük. Sezon içerisinde devam edecek kupalar için bir başlangıç. Bu kupayı hocamıza armağan ediyoruz. Hocamız cezasından dolayı sadece fiziki olarak bizimle değildi. Ruhen ve kalben hissettik. Ümit hoca, Hasan hoca, Fadıl hoca ve oyuncu grubumuz umarım düzgün bir şekilde temsil etmişizdir."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0