Mbaye Diagne'nin yeni durağı belli oldu.

Galatasaray'ın Ocak ayında transfer ettiği ve geldikten sonra gösterdiği performansla zaman zaman eleştirilerin odağında olsa da şampiyonlukta önemli goller atan Mbaye Diagne Al Rayyan yolcusu. Tecrübeli futbolcu Katar ekibiyle anlaştı. Al Rayyan kulübünün Galatasaray'a 15 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Bu transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Son dönemlerin anahtar kelimeleriydi "Mbaye Diagne satılacak..." Galatasaraylıların transfer döneminin başından beri duydukları, okudukları söz buydu... Birkaç defa Suudi Arabistan yolundan dönen Senegalli golcü yaklaşık 10 talibinden Al Rayyan Kulübü'nü seçti. Sarı-kırmızılı kulübü de yaklaşık 15 milyon avroluk teklifle ikna eden Katarlılar, Diagne'yi kaptı. İstanbul'daki evini toplatan gol kralının Doha'daki yeri de ayrıldı. Ocak ayında Kasımpaşa'dan 10 milyon avroya transfer edilen Diagne, 22. şampiyonlukta
katkı da alınarak 5 milyon avro karla satıldı.

TERİM'DEN DIAGNE'YE TEŞEKKÜR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim "Vedaları da güzel yapmamız gerekiyor" sözünü hem kurmaylarına hem yönetime hatırlatarak Diagne ile güzel bir vedalaşma yapılması gerektiğini söyledi.

Senegalli futbolcuya da Galatasaray'a kattıkları için teşekkür eden tecrübeli çalıştırıcı, şimdi yeni transferleri bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in en çok istediği isim Sevilla forması giyen Ever Banega'ydı. Uzun süredir sarı-kırmızılıların gündeminde olan Arjantinli orta saha için Diagne'nin satışının resmileşmesinin ardından yeniden hamle yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0