Mehmet Özcan, Galatasaray'a çok yakın!

Galatasaray, Radamel Falcao transferinde sona yaklaşırken bir yandan da yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek için hamleler yapmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor'un genç yıldızı Mehmet Özcan'ı kadrosuna katıyor.

Beşiktaş, Başakşehir, Trabzonspor ve Olympiakos'un ilgilendiği Mehmet Özcan, Galatasaray'a geliyor. Cimbom, 20 yaşındaki genç oyuncu ile anlaşmaya varırken Eskişehirspor ile de büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılıların bayramdan sonra bir görüşme daha yaparak transfere resmen nokta koyması bekleniyor. 

GEÇEN SEZON 2 ASİST YAPTI
10 Ağustos 1998 doğumlu olan Mehmet Özcan, Eskişehir altyapısından yetişirken 3 sezondur A takımda forma şansı buluyor. Geçtiğimiz sezon kırmızı-siyahlı formayla 37 karşılaşmada görev alan genç yıldız, bu müsabakalarda gol sevinci yaşayamazken 2 asist üretti. Genç oyuncu U21 Milli Takımı'nda 1 kez forma giydi. 

1 MİLYON EURO + 2 OYUNCU
FCN Blog'un ulaştığı bilgilere göre; Galatasaray, Mehmet Özcan için Eskşehirspor'a 1 milyon euro bonservis teklif ederken 2 genç oyuncuyu da kiralamayı önerdi. Kiralanabilecek isimler arasında geçen sezon A Takımda şans bulan Celil Yüksel'in de bulunduğu öğrenildi.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0