Mitroglou'na sürpriz talip!

Galatasaray, kış transfer döneminde Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiraladığı ancak performansıyla sınıfta kalan Yunan forvet Kostas Mitroglou'nun sözleşmesinden çıkmak istiyor. Oyuncuya sadece Olympiakos'un ilgisi vardı, Yunan ekibi maaşının bir kısmını da Galatasaray'ın ödemesini talep etmişti. Ancak İtalya basınından sürpriz bir iddia geldi...

Tutto Mercato'nun haberine göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ın 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sitenin özel haber olarak duyurduğu gelişmede; Nantes yönetiminin deneyimli santrforun bonservisini elinde bulunduran Olimpik Marsilya'ya yaptığı kiralama teklifinden olumlu yanıt aldığı öne sürüldü. Bununla birlikte söz konusu operasyonun gerçekleşebilmesi için oyuncunun Sarı Kırmızılılar'la olan kontratının feshetmesi gerektiği de belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0