Mohamed Elneny transferindeki son durum...

Galatasaray'ın orta saha transferi için gündemindeki Mohamed Elneny konusundaki son durumu İngiliz basını yazdı. Ada basınına göre, Mısırlı yıldız için görüşmelere başlayan Cimbom henüz anlaşma sağlayabilmiş değil. 

Orta saha transferi için rotayı İngiltere'ye çeviren Galatasaray'da Şükrü Hanedar, transfer görüşmleri yapmak için Londra'ya uçmuştu. Birçok isimle görüşen sarı-kırmızılılarda son olarak gündeme Arsenal'in 27 yaşındaki yıldızı Mohamed Elneny geldi. İngiltere'de yayım yapan Evening Standard gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Elneny transferi için bu hafta futbolcuyla ve Arsenal ile görüşmelere başladı. Taraflar arasında henüz anlaşmanın sağlanamadığı ifade edilirken, İngiliz ekibinin Mıslır yıldızı gözden çıkardığı da belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0