Mustafa Cengiz: Falcao için elimizden geleni yapıyoruz.

TFF Süper Kupa maçında Galatasaray, Akhisarspor ile Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacakken mücadele öncesinde Mustafa Cengiz önemli açıklamalarda bulundu. Radamel Falcao transfer için her şeyi yaptıklarını belirten Cengiz, Diagne konusunda ise nankör olmamak gerektiğini ifade etti.

Akhisarspor karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, "Radamel Falcao'nun transferi için elimizden geleni yapıyoruz. Saklanacak bir şey yok. Tüm dinamikleri kontrol etmeniz mümkün değil. Falcao dünya yıldızı, Galatasaray da dünya devi. Galatasaray Falcao ile de yürür, başka yıldızlarla da yürür." ifadelerini kullandı.

DIAGNE BÜYÜK BİR FUTBOLCU
Başkan Cengiz, takımdan gönderilmesi gündemde olan Mbaye Diagne içinse, "Diagne büyük bir futbolcu, geçen yıl şampiyonluğa büyük katkı yaptı. Nankör olmamalıyız, vefalı olmalıyız, kendi futbolcumuza sahip çıkmalıyız. Tuzaklara düşmemeliyiz." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0