Mustafa Cengiz: Galatasaray'a karşı bir saldırı var.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Terra Pizza ile yapılan sponsorluk anlaşmasında Galatasaray'ı terör örgütleriyle anan haddini bilmez kişilere sert bir dille yanıt verdi. Bu kişilerin kripto terörist olduğunu ifade eden Cengiz, yargıya bu isimleri bildirdiklerini de söyledi. 

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in A Spor, TRT Spor ve Beyaz TV muhabirlerini Florya'ya almama kararıyla ilgili, "Bu yıl Galatasaray'a karşı asimetrik bir saldırı var. Nereden, nasıl, ne zaman geleceğini bilmediğimiz planlı olmayan ama düzenli şekilde yapılan bir saldırı var. Hocamızın verdiği tepki bir uyarıdır. Bu uyarı ne basın emekçilerine ne kurumlarına yapılmıştır. Bu tepki Galatasaray'a karşı oluşturulan algıya bir tepkidir. Siz devletin ve milletin kanallarını kullanarak, Galatasaray'ı bir terör örgütüyle eş değer hale getirmezsiniz." sözlerini söyledi.

Galatasaray'ı terör örgütleriyle anan haddini bilmez kişilerle ilgili de, "Galatasaray'a karşı bunları söyleyenler, o terör örgütünün gizlenmiş ya da eski bağlantısıdır. Bunu da hukuka ilan ediyorum. Hiçbir camiayı bir terör örgütünün temsilciliğiyle suçlayamazsınız." söylerini söyleyen Mustafa Cengiz, bu kişileri hukuka şikayet ettiklerini de söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0