Ömer Bayram, Yeni Malatyaspor'dan maaşının iki katını istiyor!

Sergen Yalçın yönetimindeki Yeni Malatyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı Siyahlılar bu doğrultuda Galatasaray'ın 28 yaşındaki sol beki Ömer Bayram'ı gündemine aldı. Bonservis konusunda pazarlıklar devam ederken, Ömer Bayram'ın şu anki maaşının iki katını istemesi ise şaşırttı...

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da ilk 11'de şans bulamayan Ömer Bayram Yeni Malatyaspor devreye girdi. Sarı Siyahlılar Ömer Bayram'ın için Galatasaray'a 300 bin Euro teklif ederken, Galatasaray yönetimi ise 500 bin Euro istedi. 

ÖMER'İN MAAŞ TALEBİ 800 BİN EURO!
Ömer Bayram ise Yeni Malatyaspor'un teklifinin ardından Galatasaray'daki maaşının iki katı olan yıllık 800 bin Euro maaş talebinde bulundu. Yeni Malatyaspor ise Ömer Bayram'a Galatasaray'a bu sezondan itibaren kazandığı maaş olan yıllık 400 bin Euro önerdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0