ÖZEL - Mbaye Diagne için D'avila'ya tam yetki!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi gerçekleştirilecek transferlerin tabir-i caizse bütçesini oluşturacak isim olan Mbaye Diagne için yönetim harekete geçti. Geçtiğimiz sezon sonunda kendisine kulüp bulması söylenen Senegalli oyuncu her ne kadar Arabistan kulüpleriyle görüşmeler gerçekleştirse de transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala henüz bir takımla anlaşabilmiş değil. Galatasaray yönetimi ise tecrübeli forvet oyuncusunun satışı için yakın ilişkilerde olduğu menajer William D'avila'ya tam yetki verdi. 

Ara transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne için yönetim taban fiyatı 13 milyon Euro olarak belirlerken, henüz herhangi bir takımla anlaşma sağlanmış değil. Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Mahmoud Trezeguet'i yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Premir Lig ekibi Aston Villa'ya götüren  menajer William D'avila ile görüşen Galatasaray yönetimi, göndermeye hazırlandığı Diagne'nin satışı için bu isme tam yetki verdi. İsmi uzun süre Arap yarımadası ve Asya kulüpleriyle anılan Mbaye Diagne'nin bir sonraki durağı ise Premier Lig olabilir. Galatasaray yönetiminin transferi için tam yetki verdiği menajer William D'avila yıldız oyuncuyu Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya götürmeye hazırlanıyor. Senegal milli takımında da geride kalan 1 sezonluk süre içerisinde 14 kez milli takıma seçilen ve 9 maçta forma giyen Diagne'nin çalışma izni konusunda da sıkıntı yaşamaması beklenirken, D'avila transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala tüm işlemleri gerçekleştirmeye çalışacak.

Dean Smith yönetimindeki İngiliz ekibi bu sezon  yükseldiği Premier Lig'de kalıcı olmak için transfere toplamda 150 milyon Euro harcama yaparken, forvet hattına da Club Brugge takımında forma giyen 22 yaşındaki Wesley'i transfer etmiş ve bu transfer için 25 milyon Euro ödemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0