Radamel Falcao, KAP'a bildirildi!

Galatasaray'da Radamel Falcao transferinde mutlu sona ulaşıldı. Uzun süredir Kolombiyalı golcüyü kadrosuna katmak için büyük uğraş veren Cimbom, sonunda Monaco'yu ikna etti ve yıldız oyuncuyu transfer etti. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Fransız ekibine bonservis bedeli ödemeyecek.

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Radamel Falcao transferi mutlu sonla bitti. Monaco'yu ikna etmek için hafta içinde Fransa'ya giden sarı-kırmızılı yöneticiler sonunda Fransız ekibini ikna etti ve Kolombiyalı golcüyü kadrosuna kattı. Galatasaray, Falcao transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a resmen açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:
Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

FALCAO NE ZAMAN İSTANBUL'A GELECEK?
Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, yarın özel uçakla İstanbul'a gelecek. Yıldız oyuncunun saat 14.30'da İstanbul'da olması bekleniyor. Kolombiyalı golcü Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak. Sarı-kırmızılı taraflarlar El Tigre'yi karşılaşmak için hazırlıklara başladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0