Steven Nzonzi, Galatasaray'a doğru!

Galatasaray orta saha transferi için arayışlarını sürdürürken gündeme gelen son isim olan Steven Nzonzi transferindeki son durum belli oldu. İtalyan basınında çıkan haberlerde sarı-kırmızılıların Fransız yıldız ile anlaştığı Roma'yla ise görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

Fernando'nun ayrılığı sonrasında orta sahada doğan eksikliği kapatmak için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, Roma forması giyen Steven Nzonzi'yi istiyor. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun iddiasına göre; Galatasaray, Nzonzi'ye yıllık 4 milyon euro teklif ederken Fransız yıldız ile anlaşıldı. Sarı-kırmızılılar yıldız oyuncuyu bedelsiz kiralamak isterken Roma ise kiralama bedeli istiyor. Haberde taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği de kaydedildi. 

39 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİST
Nzonzi geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 39 resmi karşılaşmada görev aldı. Fransız oyuncu bu müsabakalarda 1 gol atarken 2 de asist üretti Roma'nın Nzonzi'yi kadroda düşünmediği belirtiliyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0