Terim'in keyfi yerinde..

Yeni sezon öncesi kadrosunda önemli bir revizyon gerçekleştiren ve ilk etap çalışmalarını as oyuncularından yoksun bir şekilde gerçekleştiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem yeni transferlerin hem de oyuncularının mevcut durumundan bir hayli keyifli görünüyor. Son olarak hazırlık maçında Panathinaikos karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray'da gözler Çarşamba günü oynanacak olan Süper Kupa maçına çevrildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Kupa finalinde iki gün sonra Akhisar'la karşılaşacak Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, bu maç öncesi takımının Panathinaikos karşısında ortaya koyduğu futboldan dolayı son derece mutlu oldu. Milli takımlarında forma giymeleri nedeniyle izinleri geç biten ve geçtiğimiz günlerde takıma dönen Feghouli - Muslera gibi oyuncularının henüz hazır olmadığı, yeni transferlerin gelmesinin beklendiği bir dönemde Terim, oyuncularının performansından memnun kaldı. Özellikle hücumdaki hareketlilikten büyük keyif alan tecrübeli çalıştırıcının, Emre Mor’un yanı sıra yeni transferlerden Adem Büyük, Ryan Babel ve Jimmy Durmaz gibi futbolcularını da tebrik ettiği bildirildi.

Şimdi artık gözünü Akhisar maçına çeviren Cim Bom’da tek hedef, bu mücadeleyi kazanarak sezona kupayla başlayıp, moral bulmak olacak. Galatasaray lig öncesinde son hazırlık maçını ise gelecek hafta (11 Ağustos) İtalyan ekibi Fiorentina ile oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0