Tito Puccetti: Falcao kesin olarak Galatasaray'da!

Galatasaray'da Radamel Falcao transferinin açıklanması dört gözle beklenirken ESPN'in Kolombiya muhabiri Tito Puccetti, transferdeki son durumu Radyospor'a açıklandı. Puccetti, Falcao'nun kesin olarak Galatasaray'da olduğunu ifade etti. 

Tito Puccetti’nin açıklamaları şu şekilde: 
Avrupa’daki gelişmeleri takip ediyoruz. Radamel Falcao, Metz’e karşı oynamadı. Ufak bir problem var. Ama Falcao’nun İstanbul’a gitmesini ve Galatasaray’a katılmasını bekliyoruz. Detaylar büyütülecek seviyede değildi.

FALCAO KESİN OLARAK GALATASARAY'DA
Büyük bir oyuncudan bahsediyoruz. Elbette ki küçük detaylar da böyle bir durumda önemli olabiliyor. Ama bunları tabi ki problem olarak görmemek gerekiyor. Bizim elde ettiğimiz bilgi kesin olarak Galatasaray’a katılacağı yönünde.

FALCAO, GALATASARAY TARAFTARINDAN ÇOK ETKİLENDİ
Monaco’nun da Falcao ile sözleşme yenileme teklifi oldu. Fakat; Falcao bir seçim yaptı. Falcao, arzuyu, tutkuyu seçti. Galatasaray taraftarlarından çok etkilendi. Yeniden bir meydan okuma durumu olması Falcao’nun tercihini belirledi. Elbette istese Fransa’da devam edebilirdi. River Plate ekibindeki gibi coşkulu bir ortamı tercih etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0