17 genç oyuncuyla yollar ayrıldı..

Yeni sezon öncesinde A takım kadrosunda önemli hamleler yapan ve kadrosunu tabir-i caizse yeniden kuran Galatasaray'da altyapı takımlarında da çeşitli ayrılıklar yaşandı. Federasyon tarafından U21 Ligi'nin kaldırılmasının da başrol oynadığı bu ayrılıklarda, teknik heyet tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen toplamda 17 oyuncu ile yollar ayrıldı.

Kiralık olarak takımdan ayrılan isimler;
Mutlu Aksu Doğan - Kocaelispor
Metehan Mertöz - Eyüpspor
Emirhan Civelek - Kayserispor
İsmail Çipe - Kayserispor
Birhan Vatansever - Bandırmaspor
Ahmet Sivri - Sancaktepe
Recep Gül - Westerlo
Ali Yavuz Kol - Tarsus İdmanyurdu
Batuhan Tekin - Hekimoğlu Trabzon

Bonservisiyle takımdan ayrılan isimler;
Mert Yılmaz - Ümraniye
Doğan Can Davas - Bandırmaspor
Çekdar Orhan - Akhisarspor
Furkan Korkut - Gençlerbirliği
Mikail Okyar - Eyüpspor
Ayhan Tuş - Sivasspor
Malik Karaahmet - Kırklarelispor
Boran Güngör - Keçiörengücü

Teknik direktör Fatih Terim tarafından zaman zaman A takım kadrosuna alınan ve bazı isimlerin yaz kampında boy gösterdiği Abdussamed Karnuçu, Atalay Babacan, Batuhan Şen, Berk Balaban, Celil Yüksel, Emircan Seçgin, Erencan Yardımcı, Ferhan Evren, Gökay Güney, Işık Kaan Arslan, Mirza Cihan, Mustafa Kapı, Süleyman Luş ise yeni sezonda profesyonel kontrat sahibi olup federasyona bildirilen isimler oldu.

Geçtiğimiz sezon Gelişim Ligi takımlarında yer alan İranlı kaleci Arash Sharghi ve Mısırlı orta saha Hamdy Alaa'nın da takımdan ayrıldığı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0