Abdou Diallo: Galatasaray iyi bir takım.

Şampiyonlar Ligi A grubunda Galatasaray ile eşleşen Paris Saint Germain'in stoperi Abdou Diallo, İstanbul'u merak ettiğini açıkladı. Devler Ligi'ndeki şanslarına ilişkin konuşan Diallo, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu ifade etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray için perde Çarşamba günü Club Brugge maçıyla açılacakken Cimbom'un gruptaki bir diğer rakibi Paris Saint Germain'in stoperi Abdou Diallo'dan açıklama geldi. Gruptaki şanslarına ilişkin konuşan Diallo, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu söylerken, "Real Madrid ve biz, şu anda favori gibi duruyoruz. Ancak Galatasaray da izlediğim kadarıyla iyi bir takım. İstanbul’da olağanüstü bir atmosfer olacak. Galatasaray’ı merak ediyorum ve İstanbul’daki maçta neler olacağını görmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0