Belhanda: Bir an önce formama kavuşacağım

Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında çenesinde kırık oluşan Younes Belhanda'dan taraftarlara mesaj geldi. Faslı yıldız, taraftarlara desteği için teşekkür ederken bir an önce formasına kavuşacağını da belirtti.

Kasımpaşa ile oynanan maçın son dakikalarında çenesine aldığı darbe nedeniyle sakatlık geçiren ve ameliyat olduğu açıklanan Younes Belhanda, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taraftara teşekkür etti. Belhanda, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyadan, hatta kulübü arayarak geçmiş olsun mesajlarını ileten herkese çok ama çok teşekkür ederim. Desteğinizin benim için anlamının çok büyük olduğunu bilmenizi istedim. Bir an önce formama kavuşacağım inşallah." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0