Belhanda'ya uyarı: Saha içinde kalmaya çalış!

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu akşam oynanacak olan derbi öncesinde takımın kilit isimleri Marcao - Luyindama - Nzonzi ve Belhanda ile özel bir toplantı yaptı. Sakatlığına rağmen derbide ısrarla oynamak isteyen Belhanda'yı da uyaran Terim, rakip takım oyuncularının türlü provakasyonlarına rağmen saha içinde kalmasını istedi. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe'yi mağlup etmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim derbinin planını yaptı. Cezası nedeniyle kulübede yer alamayacak olan tecrübeli çalıştırıcı savunma hattına özel uyarılarda bulundu. Sezona etkili bir performansla başlayan ve derbide de Fenerbahçe'nin en önemli hücum silahlarından olan Vedat Muric ile asistleriyle ön plana çıkan Max Kruse'yle ilgili olarak savunmacılarıyla görüşen Terim, Nzonzi ve bek oyuncularına da telkinlerde bulundu. Fenerbahçe'nin ceza sahasında hızlıca çoğaldığına dikkat çeken Terim, stoperler Luyindama ve Marcao ile özel olarak görüştü. Derbide hatanın telafisi olmayacağını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, savunmanın merkezine bekler Mariano, Nagatomo ve savunmanın önünde görev yapacak Nzonzi'den de ekstra konsantrasyon istedi.

TERİM'DEN UYARI: MAÇIN İÇİNDE KAL
Çene kırığı sonrasında yüzünde ödem oluşmasına rağmen Fenerbahçe karşısında ısrarla sahada olmak istediğini belirten Belhanda'ya da Terim'den uyarı geldi. Maç içerisinde zaman zaman sinirlenebilen Faslı yıldızla görüşen Terim, oyuncusundan ne olursa olsun oyununa odaklanmasını ve sahada kalmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı son antrenmanda yıldız oyuncusuyla yaptığı görüşmede "Erken göreceğin bir kart oyun planlarımızı değiştirebilir. Senden tamamen maça odaklanmanı ve gereksiz hareketlerden uzak kalmanı istiyorum. Bizim için özel bir oyuncusun, senin yerini doldurmam zor." dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0