Bundesliga | Nagelsmann'ın öğrencileri liderliğini sürdürüyor...

Milli aranın ardından ligler tekrar sahne aldı. Almanya Bundesliga'da 4. hafta maçları oynandı. Lider Leipzig, ağırladığı Bayern Münih'le yenişemese de liderliğini sürdürürken, Borussia Dortmund zor geçmesi beklenen maçta aksine rahat bir maç çıkardı ve Leverkusen'i farklı geçti. İşte Bundesliga'da 4. haftanın sonuçları...

RB LEIPZIG 1-1 BAYERN MÜNİH
4. haftaya lider giren Leipzig, Red Bull Arena'da Bayern Münih'i ağırladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu ve 3. dakikada Lewandowski'yle golü buldu. Polonyalı forvet bu golle 4. haftada 7. golünü atmış oldu. Nagelsmann'ın öğrencileri Emil Forsberg'in penaltıdan attığı golle beraberliği yakaladı ve mücadele bu skorla sona erdi. Leipzig 10 puanla liderliğini sürdürürken, Bayern Münih puanını 8 yaptı.

BORUSSIA DORTMUND 4-0 BAYER LEVERKUSEN
Milli aradan önce ligin yeni ekiplerinden Union Berlin'e kaybederek ilk yenilgisini alan Dortmund, 4. haftada Bayer Leverkusen'i ağırladı. 28. dakikada sahneye çıkan Alcacer takımını 1-0 öne geçirirken ligdeki 5. golünü attı. İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarıya hızlı giren Dortmund kaptan Marco Reus ile farkı ikiye çıkardı. 83. dakikada Raphael Guerreiro ev sahibini iyice rahatlatırken, 90. dakikada Marco Reus skoru belirledi. 4-0. Dortmund 9 puanla lider Leipzig'i takibini sürdürürken, konuk ekip 7 puanda kaldı.

PADERBORN 1-5 SCHALKE 04
Ozan Kabaklı Schalke 04 ligin 4. haftasında ligin yeni ekiplerinden Paderborn'a konuk oldu. Ev sahibi ekip 8. dakikada Cauly Oliviera'nın attı golle mücadeleye hızlı başladı. Schalke 33. dakikada Salif Sane ile beraberliği yakaladı ve mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya golle başlayan taraf ise konuk ekip Schalke 04 oldu. Türk asıllı Alman oyuncu Suat Serdar 49. dakikada takımını öne geçirdi. 71'de Amine Harit farkı ikiye çıkarırken, 68. dakikada oyuna dahil olan genç milli oyuncumuz Ahmed Kutucu 83. dakikada skoru 4-0'a taşıdı. Amine Harit 85. dakikada attığı golle kendisinin 2. golünü attı, maçın da skorunu belirledi. 1-5 Sakatlığını atlatan Ozan Kabak 86. dakikada Suat Serdar'ın yerine oyuna dahil oldu ve Schalke 04 formasıyla ilk resmi maçına çıkmış oldu.


UNION BERLİN 1-2 WERDER BREMEN
Nuri Şahin'in formasını giydiği Werder Bremen, ligin 4. haftasında Union Berlin'e konuk oldu. Konuk ekip 5. dakikada Klaassen'in penaltıdan attığı golle skoru 1-0 yaptı. Union Berlin 14. dakikada beraberliği yakaladı. 55. dakikada ise Nuri Şahin'in asistiyle Füllkrug topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi. 1-2

FORTUNA DÜSSELDORF 1-1 WOLFSBURG
Fortuna Düsseldorf,  Kaan Ayhan'ın ilk 11'de başladığı, Kenan Karaman'ın sonradan oyuna girdiği maçta Wolfsburg'u ağırladı. Giesselmann ve Weghorst'un karşılıklı golleri skoru belirledi. 1-1 Wolfsburg'da forma giyen milli oyuncumuz Yunus Mallı yedekler arasında olmasına rağmen forma giyme şansı bulamadı.

Bundesliga’da alınan diğer sonuçlar ise şöyle
Augsburg 2-1 Eintracht Frankfurt
Köln 0-1 Borussia Mönchengladbach
Mainz 05 2-1 Hertha Berlin
Hoffenheim 0-3 Freiburg
📸 Twitter: @almanfutbolu1


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0