UCL | Yenemiyorsan yenilme...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A grubunda ilk maçında Club Brugge'a konuk oldu. Jan Breydel  Stadyumu'nda oynanan müsabaka kıran kırana geçerken maça gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Böylece iki takımda puanını 1'e yükseltti. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel, Falcao ilk onbiriyle başladı. Ev sahibi Club Brugge maça tempolu başlarken 18. dakikada Vormer serbest vuruşta altı pasın üzerine ortaladı, Mitrovic kafayı vurdu ama üstten dışarıya çıktı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Ryan Babel inanılmaz bir golü kaçırdı. Babel ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sert vurdu ancak top Mignolet'in üstüne gitti. 34. dakikada ev sahibi ekip gole yaklaştı. Dennis'in pasında Ricca vurdu top üst direkten döndü. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve devreye 0-0 ile girildi. 

İkinci yarıya da etkili giren taraf Club Brugge oldu. Ev sahibi 50. dakikada gole çok yaklaşsa da Muslera geçit vermedi.  Savunma arkasına koşu yapan Dennis ceza sahası içerisinde Fernando Muslera ile karşı karşıya kaldı. Dennis'in şutunda Muslera başarılı oldu. Brugge bir başka tehlikeyi de 54. dakikada yakaladı. Vormer yine ön direğe doğru sert ortaladı, Okereke kafayı vurdu ancak çizgi üzerinde Fernando Muslera mükemmel çıkarttı. 59'da Lemina yerine Emre Mor oyuna girdi. Emre'nin oyuna girmesiyle hareketlilik kazanan Cimbom, 62'de gole yaklaştı. Feghouli ceza sahasına girer girmez çaprazdan nefis vurdu, üst direğe temas eden top dışarıya çıktı. Müsabakanın son 10 dakikasında Brugge'da Mbaye Diagne de oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 89. dakikasında  Kullanılan kornerde Radamel Falcao ön direkte kafayı vurdu ancak top yan ağlarda kaldı. Maçta gol olmadı ve müsabaka başladığı gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla iki takımda A grubunda 1 puana yükseldi.  Galatasaray gruptaki ikinci maçında Paris Saint Germain'i konuk edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0