Derbi dünyanın dört bir yanında!

Süper Lig'in en büyük derbisi olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi bu sezon uzun bir aradan sonra uluslararası mecralarda da yayınlanacak. Her ne kadar ülke basını tarafından "dünya derbisi" olarak adlandırılsa da uzun bir süre Avrupa'da yayınlanmayan derbi bu yıl bir çok ülkede canlı olarak yayınlanacak. Bunların başında hiç kuşkusuz Yuto Nagatomo'nun kültür elçisi Japonya ve Radamel Falcao'nun memleketi Kolombiya geliyor!

beIN Sports'un yayın haklarını almasıyla birlikte başta Fransa ve Arap yarımadası olmak üzere bir çok ülkede yayınlanan Süper Lig'de bir derbi ilk kez dünyanın dört bir yanında canlı olarak ekranlara gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Avustralya, Hong Kong, Malezya, Tayland gibi ülkelerin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri'nde de canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca derbiyi yayınlayan ülkeler arasında Afrika ülkeleri bulunurken Sofiane Feghouli'nin memleketi Cezayir'de yayın yapan Canal+ Afrika ve ESPN 2 Afrika mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. Arnavutluk, Romanya, Kosova, Bosna Hersek gibi ülkelerde yayın yapan K Sport Kosova, Look Sport Romanya kanallarının yanı sıra derbiyi yayınlayacak kanallar arasında Kolombiya kanalı olan Win Sports ve Japonya kanalı DAZN yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0