Derbi için seferberlik var!

Sezona pek de iyi bir başlangıç yapamayan Galatasaray'da camia hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçına kilitlenmiş durumda.. Geçtiğimiz günlerde başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak takımı ziyaret ederken, oyunculara ekonomik anlamda da bir sürpriz yapıldı. Geçmiş alacaklarının tamamını ödeyen yönetim, teknik direktör Fatih Terim'le görüşerek derbi için özel bir prim belirledi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da derbi için seferberlik var! Sarı-Kırmızılılar, tüm planlarını Fenerbahçe zaferi üzerine kuruyor. Kulüp başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları, hafta boyunca Florya Metin Oktay Tesisleri’ne çıkarma yaparak hem futbolculara hem de teknik heyete tam destek veriyor. Yöneticiler, bugün de takım kampa girmeden önce tesislere ziyarette bulunacak. Bu ziyaret sırasında derbi primi açıklanacak. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi, Fenerbahçe galibiyeti için belirlenen prim 5 milyon Lira olacak. Ayrıca futbolcuların tüm gecikmiş alacakları banka hesaplarına yatırıldı. Böylece oyuncuların motivasyonunun en üst seviyeye çekilmesi hedefleniyor.

TERİM UYARIYOR: SABIR VE DİSİPLİN
Teknik patron Fatih Terim de özverili bir çalışma içerisinde.. Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta Malatya dönüşünde ekibiyle görüşerek hem fiziksel hem de taktiksel anlamda özel bir antrenman programı hazırlattı ve bunu uygulatıyor. Son olarak Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un, “Sicili bozuk” sözlerine, “Cevap vermeye değseydi, verirdim” diyerek, bir anlamda saha dışındaki polemiklerden uzak durmaya çalışan Terim, gerginliğin kendilerine fayda getirmeyeceği görüşünde. Fatih Hoca, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda derbide zaferin anahtarı olarak sabır ve disiplini işaret ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0