Derbi kumarı tutmadı..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecek hafta ligde Cumartesi günü Fenerbahçe’yle oynayacakları derbiyi göz önünde bulundurup takımın bir çok önemli ismini Malatya deplasmanında kulübeye çekti. Mariano, Lemina, Feghouli ve Falcao gibi takımın önemli isimlerini kızağa çeken Terim'in rotasyon planı günün sonunda 2 puan kayıpla sonuçlandı! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in rotasyon kumarı hüsranla sonuçlandı. Süper Lig’in 5. haftasında dün akşam Yeni Malatyaspor’a konuk olan Galatasaray, son maçına göre kadrosunda 4 değişiklikle sahada yer aldı. Cim Bom, Yeni Malatyaspor müsabakasına; Muslera, Şener Özbayraklı, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Ömer Bayram, Seri, Babel, Adem Büyük, Andone ilk 11’i ile başladı. Sarı-Kırmızılı takımın ilk 11’inde hafta içi deplasmanda oynadığı Club Brugge maçına göre 4 değişiklik yapıldı.  Terim, bu isimlerin yerine Malatya deplasmanında Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Adem Büyük ve Florin Andone görev yaptı. Tecrübeli teknik adamın, cumartesi günü Türk Telekom Stadı’nda Fenerbahçe’yle oynanacak derbi sebebiyle kadroda büyük bir revizyona gittiği görüldü. 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bir kaç gün önce Brugge deplasmanında ilk 11’de forma giyen Mariano, Lemina ve Falcao’yu bu hafta Yeni Malatya karşısında kulübeye çekti. Lemina 46. dakikada, Falcao ise 89. dakikada oyuna dahil oldu.

Öte yandan Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Selçuk İnan, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Emre Akbaba da hafta sonu Yeni Malatyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Ek olarak Sarı-Kırmızılı ekipte cezasını tamamlayan Emre Mor, dün yedek kulübesindeydi. Mor, Kayserispor mücadelesinde çift sarıdan gördüğü kırmızı kartla Kasımpaşa karşısında cezalı duruma düşmüştü. Dün akşamki mücadele 1-1 sona erince bu rotasyon, Aslan’a 2 puana mal oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0