Falcao, Diagne'ye fark attı!

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'yı yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun attığı tek golle geçerken galibiyet primi olarak TFF'de 2.7 milyon TL kazandı. Cimbom'da Falcao daha ilk maçından Mbaye Diagne'ye fark attı.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı Radamel Falcao'nun golüyle devilirken Kolombiyalı golcü kulübün TFF'den 2.7 milyon TL almasını sağladı. Teknik direktör Fatih Terim'in hafta içinde antrenmanlarda Falcao'yu Luyindama ile eşleştirdiği ve yıldız forvetin Kongolu stoperle mücadele ederek Kasımpaşa maçının provasını yaptığı öğrenildi. 

DIAGNE'YE FARK ATTI
Radamel Falcao, ilk 3 haftada ilk 1'de forma şansı bulan fakat gol atamayan Mbaye Diagne'nin aksine ağları hemen sarsarken takım arkadaşlarına Senegalli oyuncudan çok daha fazla yardımcı oldu. Club Brugge'e kiralanan Diagne'de %45 olan atılan topu karşılama ve isabetli pas verme oranı ilk maçında Falcao'da yüzde 70 oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0