Fatih Terim belini dinlendiriyor..

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Ali Sami Yen'de Kasımpaşa ile oynacağı maçın hazırlıklarına devam ederken Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim iki gündür idmanlara çıkmıyor. İmparator'un antrenmanlara çıkmaması merak konusu yaratırken nedeni belli oldu.

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Cimbom'da yeni transferler Mario Lemina, Taylan Antalyalı ve Radamel Falcao takımla ilk kez idmana çıkarken teknik direktör Fatih Terim'in 2 gündür antrenmanlarda olmaması dikkat çekti. İmparator'un yokluğunda takımı yardımcı antrenör Levent Şahin çalıştırıyor.

BELİ NEDENİYLE DİNLENİYOR
Kısa süre öncesi belinden ameliyat olan Fatih Terim, dinlenme fırsatı bulamamıştı. Deneyimli teknik adamın milli arayı fırsat olarak kullandığı ve belini dinlendirmek için antrenmanlarda olmadığı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0