Feghouli: Bizi yıpratmıyor daha da güçlendiriyorsunuz!

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun takıma katılmasıyla kudurun bazı medya organları kasıtlı olarak yalan haberler üretirken Sofiane Feghouli'den hakkında çıkan haberlere cevap geldi. Cezayirlı yıldız haberleri Instagram hesabından yaptığı açıklamada yalanladı. 

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun transfer edilmesiyle beraber bazı medya organları kudurmuş şekilde takıma saldırmaya başladı. Falcao'nun gelmesiyle Feghouli'nin zam istediği haberleri yapılmıştı. Cezayirli yıldız, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Hakkımda çıkan maaşına 500 bin euro zam istedi haberleri tamamen yalan olup, beni ve takımımızı yıpratmaya çalışanların yaptığı haberlerdir ama şunu iyi bilin ki bizi yıpratmıyor daha da güçlendiriyorsunuz. En büyük Cimbom!" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0